top of page
SHIPPING POLICY

Leveringshoogte 25-30 cm, bal ca 15 cm.

Geschatte aflevertijd:1-2  werkdagen

Gratis verzending

Gratis verzending bij bestellingen van € 80 of meer 

Levering

De producten van Vital Mind komen veelal vers van het land. Op die manier kan Vital Mind zorgen voor de allerbeste kwaliteit groenproducten bij u thuis. Vital Mind toont per product de verwachtte levertijd (bezorging bij u thuis). Deze levertijd is een schatting.

Heeft u producten in uw winkelmandje met verschillende levertijden, houdt u er dan rekening mee dat Vital Mind in principe levert wanneer we alle producten kunnen versturen, tenzij het voor de kwaliteit belangrijk is om bepaalde producten eerder te leveren. Op deze manier kunnen wij u blijvend scherpe tarieven bieden en belasten we het milieu het minst.

RETURN POLICY

Uw aankoop retourneren

Om u optimaal van onze hoge kwaliteitsproducten te laten genieten, leveren wij onze producten wanneer u deze kunt planten. Wij raden u aan om de ontvangen producten zo snel mogelijk na ontvangst te planten.
 

Groenproducten

Gezien de aard van sommige groenproducten is het niet mogelijk deze te retourneren en is het herroepingsrecht uitgesloten. Deze producten kunnen namelijk bederven binnen de bedenktermijn. Wij hebben uitgebreide garantievoorwaarden voor u om zo uw aankoop te vergemakkelijken.

Bent u niet tevreden over uw groenproduct, neem dan eerst contact op met ons. In de meeste gevallen vragen wij u het groene product in verband met derving niet naar ons terug te sturen. U kunt ons bereiken via info@vital-mind.org  of 0612921871.

PAYMENT METHOD

Wij bieden u de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen: 

1. iDeal
Met iDeal kunt u tijdens het plaatsen van uw bestelling meteen via uw eigen bank afrekenen. U doet dit binnen de vertrouwde betaalomgeving van uw bank. Uw bestelling wordt hierdoor sneller afgehandeld, zodat u zo snel mogelijk uw producten thuis ontvangt.

2. Creditcard
Wij accepteren Visa en Mastercard.

3. Eenmalige machtiging
Afschrijving vindt plaats nadat u uw pakket heeft ontvangen. 

4. Overschijving: betaal binnen 14 dagen na levering
Betaal na ontvangst van de producten

5. PayPal
Eenvoudig, snel en veilig betalen met Paypal. Paypal is een van s werelds meest gebruikte betaalmethodes.
 

WHOLESALE INQUIRIES

Contact Ons TEL; 0612921871 of info@vital-mind.o

bottom of page